Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον, «τριάρα» ελπίδας για την Τότεναμ

Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον, «τριάρα» ελπίδας για την Τότεναμ

Με γκολ του Ριτσάρλισον, η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι και μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής της στην Premier League! Άνετη η Τότεναμ, επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και «πάτησε» προσωρινά τετράδα.

«Ζωντανή» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ! Με ένα γκολ του Ριτσάρλισον στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου τα «ζαχαρωτά» πήραν μια τεράστια νίκη απέναντι στην Τσέλσι, επικρατώντας με 1-0!

Οι «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ πήραν ένα τεράστιο «τρίποντο», καθώς με τη συγκεκριμένη νίκη μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την 17η Λιντς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 46ο λεπτό, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αθπιλικουέτα έκανε ένα τραγικό λάθος, ο Ριτσάρλισον πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άψογα για το 1-0.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν τον Πίκφορντ σε μεγάλη ημέρα και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το φινάλε το 1-0 που τους έβαλε για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μινα, Χολγκέιτ, Μικολένκο, Ντελφ (70’ Ντελφ), Ντουκουρέ, Γκρέι (90+4’ Άλι), Ιβόμπι, Γκόρντον, Ριτσάρλισον (80’ Ροντόν)

Τσέλσι: Μεντί, Τιάγκο, Αθπιλικουέτα (68’ Ζιγές), Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (46’ Κόβατσιτς), Λόφτους Τσικ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ (68’ Πούλισικ)

Στο κόλπο της τετράδας παρέμεινε η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Οι Spurs ήταν κυνικοί απέναντι στη Λέστερ, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και επικράτησαν με 3-1, ανεβαίνοντας και πάλι στην τετράδα, έστω και προσωρινά.

Η ομάδα του Κόντε προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κέιν, πριν σκοράρει δύο φορές ο Σον στο δεύτερο μέρος. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ιχεανάτσο. Η Τότεναμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από την Άρσεναλ, η οποία παίζει αργότερα εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ.

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ρομέρο, Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Μπεντανκούρ (81’ Γουίνκς), Λούκας Μόουρα (55’ Κουλουσέβσκι), Σον (81’ Μπερχβάιν), Κέιν

Λέστερ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Καστάιν, Σογιουντσού, Τόμας, Ολμπράιτον, Μεντί, Σουμαρέ (67’ Μπραντ), Αγιόθε Πέρεθ (76’ Τίλεμανς), Ιεανάτσο, Ντάκα (67’ Βάρντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ