Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έφτιαξαν πανό για την γυναίκα του Κλοπ που τον έπεισε να ανανεώσει

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έφτιαξαν πανό για την γυναίκα του Κλοπ που τον έπεισε να ανανεώσει

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έφτιαξαν πανό για την σύζυγο του Γιούργκεν Κλοπ, Ούλα, καθώς αυτή ήταν η αιτία για ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Γερμανός τεχνικός με τους Reds.

Το περασμένο Σάββατο (28/4) η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η διοίκηση των Reds προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού τεχνικού θέλοντας να τον ευχαριστήσει για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ μετά και την χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ με 3-2 οδήγησε την ομάδα σε έναν ακόμα τελικό Champions League.

O Γιούργκεν Κλοπ μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ αποκάλυψε πως, η σύζυγός του, Ούλα, ήταν εκείνη που τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω για να λατρέψουν την σύζυγο του Γερμανού τεχνικού οι οπαδοί της Λίβερπουλ, οι οποίοι μάλιστα προκειμένου να της δείξουν την αγάπη τους της έφτιαξαν ένα πανό, στο οποίο την αποκαλούσαν «Scouse βασίλισσα».

Δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ