Τότεναμ : «Μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη ο Άλι» είπε ο Έρικσεν

Τότεναμ : «Μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη ο Άλι» είπε ο Έρικσεν

Την αποθέωση από τον Κρίστιαν Έρικσεν γνώρισε ο Ντέλε Άλι, λίγες μέρες μετά την εμφάνιση του Άγγλου μεσοεπιθετικού της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι.

Στην Τότεναμ τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται, όμως, υπό τη σκιά του αρχισκόρερ, Χάρι Κέιν. Ωστόσο, στο εκτός έδρας παιχνίδι των Λονδρέζων κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα ο Ντέλε Άλι σημείωσε δύο γκολ από τα τρία της ομάδας του, με αποτέλεσμα να είναι το πρόσωπο των ημερών.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ μίλησε ο Έρικσεν, τονίζοντας με δηλώσεις του πως ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει τόση ποιότητα και τόσο ταλέντο που κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή των υπόλοιπων συμπαικτών στο γήπεδο, σύμφωνα με όλα όσα είπε ο Δανός χαφ.

«Βρίσκεται πάντα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Τα κάνει όλα σε πολύ καλό βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι η ζωή σου αρκετά πιο εύκολη όταν τον έχεις στην ομάδα σου. Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα δεν έχει αποκτήσει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένα ομοιογενές σύνολο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ