Μπέκαμ: «Ελπίζω να μείνει ο Ρονάλντο για 1-2 χρόνια ακόμη στη Γιουνάιτεντ»

Μπέκαμ: «Ελπίζω να μείνει ο Ρονάλντο για 1-2 χρόνια ακόμη στη Γιουνάιτεντ»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον για μία ακόμα σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και μια από τις καλύτερες χρονιές της στην Premier League, καθώς και μετά την ήττα από την Μπράιτον το περασμένο Σάββατο με 4-0, βλέπει να απομακρύνεται η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Μάλιστα πολλά αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στους κόκκινους διαβόλους παραμένει αβέβαιο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ειδικά μετά την έλευση του νέου τεχνικού, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει ριζικές αλλαγές.

Ωστόσο, για τον θρυλικό παλαίμαχο των κόκκινων διαβόλων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, η προσφορά του Πορτογάλου σταρ στην Γιουνάιτεντ είναι σημαντική και για αυτό το λόγο θα πρέπει να παραμείνει σε αυτήν για ακόμα 1 με 2 χρόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: 

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με τον Λέο Μέσι. Το να τον δούμε να μένει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σημαντικό για τους οπαδούς και για τον ίδιο.

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει η Γιουνάιτεντ για αυτόν. Εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ. Αυτό κάνει ο Κριστιάνο. Είναι εκπληκτικά αυτά που κάνει στην ηλικία και του ελπίζω να συνεχίσει για άλλον έναν ή για άλλα δύο χρόνια.

Νομίζω πως είναι να γίνουν αλλαγές στο σύλλογο ενώ κάποιες έχουν ήδη γίνει. Το τέλος της φετινής σεζόν είναι σκληρό και κάποιοι οπαδοί θα χαίρονται που τελειώνει γιατί ήταν γεμάτη πάνω και κάτω για την ομάδα.

Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό, όπως και ο προπονητής. Επέστρεψα πριν λίγους μήνες στο γήπεδο και ήταν γεμάτα όλα τα καθίσματα, κάτι που σημαίνει πως οι οπαδοί ακόμα πιστεύουν και στηρίζουν,

Αυτό είναι ΄που κάνουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν περάσει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να γεμίζουν το γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ