Η Λέστερ ενδιαφέρεται για τον Ντε Κετελάερε

Η Λέστερ ενδιαφέρεται για τον Ντε Κετελάερε

Η Λέστερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσαρλς Ντε Κετελάερε από τη Μπρίζ, καθώς ο Γιούρι Τίλεμανς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Η διοίκηση της Λέστερ είναι στις τελικές επαφές με την Αρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς. Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με την Αρσεναλ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς θέλει να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα.

Ο τεχνικός των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς, καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση ενός άλλου Βέλγου για να καλύψει το κενό του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Λέστερ κατέθεσε πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Μπριζ για να πάρει τα δικαιώματα του Τσαρλς Ντε Κετελάερε. Ο 21χρονος διεθνής μέσος είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του βελγικού πρωταθλήματος και είναι το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Ρότζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ