Ο Τζέραρντ θέλει τον Σουάρες στην Άστον Βίλα

Ο Τζέραρντ θέλει τον Σουάρες στην Άστον Βίλα

Ο Λουίς Σουάρες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον Λουίς Σουάρες και πλέον ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του, ενώ θέλει προς το παρόν να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που προκύπτουν από τον αγγλικό τύπο ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι προπονητής στην Άστον Βίλα επιθυμεί να φέρει τον Λουίς Σουάρες στην ομάδα, μιας και οι δύο γνωρίζονται πολύ καλά από την θητεία του Ουρουγουανού επιθετικού στη Λίβερπουλ.

Έτσι δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λουίς Σουάρες να είναι η Άστον Βίλα και να επιστρέφει ξανά στην Αγγλία μετά από οκτώ χρόνια και να βρεθεί ξανά στην ίδια ομάδα με τον Στίβεν Τζέραρντ. Επιπλέον, για τον Σουάρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ιταλία, με τον 34χρονο επιθετικό προς το παρόν να εξετάζει τις επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ