Με «σπασμένα» φρένα ο Τσιμίκας: Η all around εμφάνιση του κόντρα στη Σαουθάμπτον (pics)

Με «σπασμένα» φρένα ο Τσιμίκας: Η all around εμφάνιση του κόντρα στη Σαουθάμπτον (pics)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκπληκτικός και κόντρα στη Σαουθάμπτον και βοήθησε τη Λίβερπουλ να φύγει με το διπλό από το St Mary's Stadium και να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου.

Μέχρι τέλους για την κουπα θα πάνε η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ. Παρότι ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκούρασε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του στο St Mary’s Stadium, η Λίβερπουλ κατάφερε τελικά να επικρατήσει της Σαουθάμπτον με 2-1 και να πάει στην τελευταία αγωνιστική της Premier League με έναν βαθμό λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των reds ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Λίγες ημέρες μετά το πέναλτι με την Τσέλσι, ο Έλληνας αριστερός μπακ «άρπαξε» ακόμη μια ευκαιρία που του έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς αγωνίστηκε βασικός κόντρα στους «Άγιους» και μάλιστα ήταν ένας εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ratings της sofascore, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγωνιστικού χώρου! Ο Greek Scouser ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τη Σαουθάμτον με rating στο 7.6, πίσω μόνο από τον Τζέιμς Μίλνερ ο οποίος είχε 8.4.

Ο «Τσίμι» πραγματοποίησε μια φοβερή all around εμφάνιση, καθώς ήταν εκπληκτικός, τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και στον αμυντικό. 92,3% ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις, 3/3 τάκλιν, 3/3 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος, 2/3 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες και 4 δημιουργημένες φάσεις.

«Μία τρομερή all around εμφάνιση από τον Scouser Greek», όπως έγραψε στα social media μια σελίδα που ασχολείται με τη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ