Μίλνερ: «Είχα εμπιστοσύνη στον Τσιμίκα, έχει πολύ καλό αριστερό»

Μίλνερ: «Είχα εμπιστοσύνη στον Τσιμίκα, έχει πολύ καλό αριστερό»

Ο Τζέιμς Μίλνερ ανέφερε πως όταν ο Κώστας Τσιμίκας εκτελούσε το τελευταίο πέναλτι στον τελικό του FA Cup δεν κοιτούσε και εξήγησε και τον λόγο που το έκανε αυτό.

Ο Κώστας Τσιμίκας οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του FA Cup μετά από 16 χρόνια! Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έδωσε στους «ρεντς» το μοναδικό τρόπαιο που δεν είχαν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, έγινε ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφιαριστής που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Την ώρα που ο 25χρονος άσος είχε στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι, ο συμπαίκτης του Τζέιμς Μίλνερ δεν κοιτούσε. Αυτό γιατί, όπως τόνισε ο ίδιος, είχε εμπιστοσύνη στον Τσιμίκα και περίμενε απλά να ευστοχήσει. Όπως και έγινε.

«Ήθελα να δω την αντίδραση του κόσμου πρώτα απ’ όλα. Φυσικά και είχα εμπιστοσύνη στον Κώστα, ξέρω ότι έχει πολύ καλό αριστερό αλλά πόσες φορές θα μπορώ να το ζήσω ξανά αυτό στο Γουέμπλεϊ. Ήταν απίστευτο. Μπορούσα να δω τον κόσμο να εκφράζει συναισθήματα, τα οποία ένιωθα κι εγώ ο ίδιος. Ανακούφιση, ευτυχία, τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ