Λάμπαρντ: «Παραλίγο να κλάψω, ήταν από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου»

Λάμπαρντ: «Παραλίγο να κλάψω, ήταν από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου»

Η Έβερτον εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League και ο Φρανκ Λάμπαρντ στις δηλώσεις του ανέφερε πως ήταν μια ιστορική βραδιά για την ομάδα.

Η Έβερτον αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας, κατάφερε λίγο πριν από την συμπλήρωση των 90 λεπτών να κάνει μια επική ανατροπή, καθώς επικράτησε με 3-2 και εν τέλει εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League.

Η νέα σεζόν θα βρει έτσι τα ζαχαρωτά να αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία για 69η διαδοχική σεζόν, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αδυνατεί να κρύψει τη συγκίνησή του στο φινάλε του αγώνα και να χαρακτηρίζει το ματς ως μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Άγγλος τεχνικός:

«Ξέρω ότι μιλάμε για παραμονή στην Premier League και όχι Champions League αλλά γνωρίζω τι σημαίνει για τον σύλλογο. Όλοι εκτός ομάδας θα έλεγαν στο ημίχρονο πως είμαστε νεκροί και θαμμένοι αλλά ο χαρακτήρας αυτού του συλλόγου μας τράβηξε στην επιφάνεια.

Είμαι συγκλονισμένος από το πνεύμα που δείξαμε. Ήταν μία τεράστια βραδιά για την Έβερτον και μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Μερικές φορές θα πρέπει να προσποιείσαι ως προπονητής και να μη δείχνεις τα συναισθήματά σου όμως στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τον κόσμο. Δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή βραδιά στην ιστορία της Έβερτον. Χρειαζόμασταν τους οπαδούς μας, ήταν εκείνοι που τράβηξαν τους παίκτες και το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Υπέφεραν φέτος επειδή θέλουν επιτυχίες.

Περίμενα την εισβολή των οπαδών και το ξέσπασμα. Αυτές οι στιγμές στο φινάλε ήταν ανεκτίμητες. Ήρθα εδώ πριν από 3,5 μήνες και έχω λάβει τεράστια υποστήριξη. Αυτό δεν έχει τραβήξει την προσοχή των μίντια, αφού κοίταζαν πως μπορούμε να υποβιβαστούμε και όχι πως έχουμε καρδιά και ψυχή. Δείξαμε πως έχουμε καρδιά και ψυχή και για αυτό μένουμε στην Premier League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ