Κλοπ: «Δεν έχω τηλεφωνήσει στον Τζέραρντ, ξέρω ότι θα αντιμετωπίσει την Σίτι με 100% σοβαρότητα» (vid)

Κλοπ: «Δεν έχω τηλεφωνήσει στον Τζέραρντ, ξέρω ότι θα αντιμετωπίσει την Σίτι με 100% σοβαρότητα» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το αν έχει τηλεφωνήσει στον Στίβεν Τζέραρντ ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, που θα κρίνει τον φετινό τίτλου της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ετοιμάζονται για ένα δυναμικό μπρα ντε φερ τίτλου, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «πολίτες» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 90 πόντους, εναν βαθμό δηλαδή περισσότερο από τους «Reds» κι επομένως εξαρτάται από την ίδια για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τέταρτη την τελευταία εξαετία.

Για να το πετύχει αυτό το σύνολο του Πεπ, χρειάζεται να νικήσει την Άστον Βίλα ή τουλάχιστον βαθμολογική ισοβαθμία με τους «κόκκινους», αφού, σε περίπτωση μη νίκης με τους «χωριάτες», η διαφορά τερμάτων με την Λίβερπουλ είναι υπέρ της (+6).

Από την άλλη, η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο «Άνφιλντ», εκεί όπου θα υποδεχθεί την Γουλβς σε ένα ματς που θέλει νίκη και ταυτόχρονα γκέλα των «Πολιτών» στο «Έτιχαντ».

Φυσικά οι ελπίδες της Λίβερπουλ, στηρίζονται στον θρύλο της ομάδας και νυν τεχνικό της Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ. Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ίδιο, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

«Εάν έπαιζα σε ένα ματς που μπορούσα να βοηθήσω την Ντόρτμουντ και την Μάιντς αυτό θα ήταν κίνητρο αλλά δεν παίζω και δεν παίζει ο Στίβεν. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Ο Στίβι θα το αντιμετωπίσει με 100% σοβαρότητα χωρίς το τηλεφώνημά μου. Είμαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι στο σύλλογο τον έχουν καλέσει, εγώ όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ