Κόντε: «Ο Κέιν θα είναι έτοιμος»

Κόντε: «Ο Κέιν θα είναι έτοιμος»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την ίωση που έχει «χτυπήσει» την Τότεναμ, ενώ τόνισε πως ο Χάρι Κέιν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Η ίωση που αντιμετωπίζει ο Χάρι Κέιν, δυο 24ωρα πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νόριτς γα την 38η και τελευταία αγωνιστική της εφετινής Premier League, δεν δείχνει να ανησυχεί τον προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, όπως τόνισε την Παρασκευή (20/5).

Ο αρχηγός των «σπερς» αποχώρησε απ’ την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, με στομαχικές διαταραχές, ως απόρροια μίας ίωσης που ταλαιπώρησε αρκετά μέλη της Τότεναμ και στον προηγούμενο αγώνα με την Μπέρνλι, στον οποίο οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 1-0.

Ο Κόντε παραδέχθηκε πως η ίωση «χτύπησε» κι άλλα μέλη του τιμ, αλλά δεν εξέφρασε ανησυχίες για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, όπου η Τότεναμ θα προσπαθήσει να «κλειδώσει» την 4η θέση και το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

«Σίγουρα ο Κέιν θα είναι έτοιμος. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε και τον Κουλουσέφσκι με αντίστοιχο πρόβλημα. Δεν προπονήθηκε το περασμένο Σάββατο, αλλά ήταν σε θέση να παίξει. Ο Χάρι δεν θέλει να χάνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν θυμάστε και το τελευταίο ματς είχαμε 3-4 αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών με στομαχικές διαταραχές.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε πάλι 1-2 κρούσματα, αλλά ξεπερνάμε την όλη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η ίωση είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα (σ.σ. έξοδο στο Champions League) κι όλοι μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι πάνω σ’ αυτό το στόχο».

Η Τότεναμ πάντως δεν έχει καλό… ιστορικό με τις ιώσεις, καθώς στο μυαλό των φίλων της έρχεται το φινάλε της σεζόν 2005/06, όπου υπήρξε μία μικρή επιδημία ιώσεων στην ομάδα και την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε απ’ τη Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα να καταλήξει η τελευταία θέση του Champions League στην Άρσεναλ. Ο Κόντε πάντως… γέλασε όταν το άκουσε αυτό στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερα γι’ αυτή την ιστορία. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα. Δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα, απλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπάρχει μία ολόκληρη σεζόν πίσω απ’ αυτό το ματς σε μία περίοδο που ελάχιστοι πίστευαν πως θα ήμασταν στην πρώτη τετράδα. Τώρα όλα είναι στα χέρια μας…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ