Σαλάχ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διεκδικήσουμε τέσσερα τρόπαια»

Σαλάχ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διεκδικήσουμε τέσσερα τρόπαια»

Στο όνειρο του quadruple αναφέρθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δηλώνει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ είναι ενθουσιασμένοι που έχουν ακόμη την ευκαιρία να προσθέσουν τους τίτλους της Premier League και του Champions League στα δύο τρόπαια που έχουν ήδη κατακτήσει στην τρέχουσα σεζόν, ενώ τονίζει ότι οι «κόκκινοι» είναι αισιόδοξοι ενόψει της «αυλαίας» της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι οι «ρεντς» έχουν κατακτήσει το League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ στις 28 Μαΐου αναμετρώνται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Όμως, προκειμένου να κατακτήσουν τέσσερις τίτλους στην τρέχουσα σεζόν, πρέπει να πανηγυρίσουν και το τρόπαιο της Premier League, για το οποίο χρειάζονται, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, δική τους νίκη επί της Γουλβς στο «Άνφιλντ» και, παράλληλα, να μη νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας την Άστον Βίλα.

«Εύχομαι η Σίτι να χάσει ή να φέρει ισοπαλία κι εμείς μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αιγύπτιος επιθετικός στο «beIN Sports» και συνέχισε: «Μιλάμε ο ένας στον άλλο (ως ομάδα) και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αυτή η κατάσταση συνέβη πριν από δύο χρόνια κι εκείνοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και αυτό είναι που βρίσκεται στα χέρια σου, πρέπει να κερδίσεις το δικό σου παιχνίδι και στη συνέχεια να δεις τι θα συμβεί».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» με την -13 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης- Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ο 30χρονος άσος τόνισε: «Όταν (είπα ότι) εύχομαι να μπορούσαμε να παίξουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό ήταν σαν να είπα κάτι λάθος γι’ αυτούς» συνέχισε ο διεθνής φορ, για να καταλήξει: «Μιλάω για την πιο δυνατή ομάδα στην ιστορία του Champions League και το είπα αυτό, εξαιτίας αυτό που είχε συμβεί παλιότερα. Το ματς θα είναι δύσκολο και αυτή η ομάδα έχει νικήσει σχεδόν κόντρα σε όλες τις δυνατές ομάδες. Όμως, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό κι ελπίζω ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η Ρεάλ νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League στο Κίεβο, χάρη σε δύο τέρματα του Γκάρεθ Μπέιλ και ένα του Καρίμ Μπενζεμά, την ώρα που οι «ρεντς» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με γκολ του Σαντιό Μανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ