Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, «έφυγε» ο Ρέι Γουίλκινς

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, «έφυγε» ο Ρέι Γουίλκινς

Στο πένθος βυθίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ρέι Γουίλκινς απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Ρέι Γουίλκινς, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα, βυθίζοντας στο πένθος το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Αγγλίας και πρώην βοηθός της Τσέλσι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου και είχε πέσει σε κώμα, από το οποίο και δεν ξύπνησε ποτέ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γουίλκινς είχε φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τσέλσι (1973-79), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1979-1984), Μίλαν (1984-87) και Παρί Σεν Ζερμέν (1987), ενώ είχε αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια με την Εθνική Αγγλίας.

Είχε δουλέψεις ως βοηθός προπονητή στις Τσέλσι, Γουότφορντ, Μίλγουολ, στην κ-21 της Εθνικής Αγγλίας, ενώ ως πρώτος προπονητής είχε καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιορδανίας, αλλά και σε Φούλαμ και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ