Τι συμβαίνει με τον… χαμένο Τζόλη στη Νόριτς;

Τι συμβαίνει με τον… χαμένο Τζόλη στη Νόριτς;

Ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι ευχαριστημένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που παίρνει στη Νόριτς και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του...

Premier League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κοινώς ομολογουμένως. Και φυσικά ο ονειρικός προορισμός κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή. Κάποιοι καταφέρνουν να ζήσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, κάποιοι όχι. Ο Χρήστος Τζόλης ανήκει στη πρώτη κατηγορία. Σε αυτούς που τα κατάφεραν.

Από εκεί και πέρα, επειδή ο μικρόκοσμος του αγγλικού πρωταθλήματος είναι και… σκληρός, το να καταφέρεις να επιβιώσεις είναι ακόμη πιο δύσκολο. Λίγοι καταφέρνουν να καθιερωθούν σε μια ομάδα της Premier League και να κερδίσουν φανέλα βασικού η έστω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος, που εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου του βορρά, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα με τη μεταγραφή που πήρε το καλοκαίρι του 2021 στη Νόριτς, δεν μπόρεσε ποτέ κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των «καναρινιών», Ντιν Σμιθ.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο 19χρονος να ήταν βασικός και αναντικατάστατος, όμως τα πράγματα άλλαξαν φέτος που ήταν (και είναι) παίκτης της αγγλικής ομάδας, η οποία τερμάτισε στν τελευταία θέση της βαθμολογικού πίνακα και υποβιβάστηκε στην Championship.

Μπορεί το ξεκίνηα του να ήταν άκρως δυναμικό, όπου πέτυχε, μάλιστα, δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στο 6-0 επί της Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ, όμως τα πράγματα έκτοτε άλλαξαν τραγικά, με τον Έλληνα διεθνή να μετράει απλά 14 συμμετοχές, από τις οποίες καμία δεν είναι 90λεπτη.

Τα δεδομένα εν όψει της νέας σεζόν – Στην πόρτα της εξόδου – Επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

Η έλευση του Ντιν Σμιθ τον περασμένο Νοέμβριο ουσιαστικά «καέστρεψε» τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Από τότε που ανέλαβε ο 51χρονος την τεχνική ηγεσία της ομάδας, δεν πήρε ευκαιρίες ούτε στα ματς με μικρότερο ενδιαφέρον και κατάλαβε ότι δεν υπολογίζεται.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Τζόλης θα ζητήσει να αποχωρήσει από την Νόριτς, προκειμένου να βρει μια ομάδα, η οποία θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν ο επόμενος σταθμός που θα αναζητήσει για την καριέρα του θα είναι στην Αγγλία η σε άλλη χώρα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα… παίξει, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ