«Ξεκατινιάστηκαν» Φέρντιναντ και Τέρι στα social media!

«Ξεκατινιάστηκαν» Φέρντιναντ και Τέρι στα social media!

Ρίο Φέρντιναντ και Τζον Τέρι είχαν έναν απίθανο τσακωμό στα social media με αφορμή τις επιλογές του πρώτου για τους κορυφαίους αμυντικούς όλων των εποχών στην Αγγλία.

Οι επιλογές του Ρίο Φέρντιναντ για τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Premier League έφεραν ξανά στην επιφάνεια τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Τζον Τέρι.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε στην πρώτη θέση τον εαυτό του, με δεύτερο τον Νεμάνια Βίντιτς, τρίτο τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τέταρτο τον Γιαπ Σταμ και πέμπτο τον άλλοτε αρχηγό της Τσέλσι. Κάτι που ενόχλησε τον πρώην αρχηγό των μπλε που απάντησε μέσω social media με μια σειρά από stories εξηγώντας με στατιστικά γιατί έπρεπε να είναι ψηλότερα στη λίστα.

Μεταξύ άλλων παρέθεσε πόσες φορές επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου και την παρουσία του στις λίστες με τους αρχηγούς που έχουν περισσότερα πρωταθλήματα και μεγαλύτερο ποσοστό νικών. «Καλές είναι οι απόψεις, αλλά τα στατιστικά δεν λένε ψέματα», σχολίασε.

Φυσικά ο Φέρντιναντ δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. «Όταν κάποιος αρχίζει να παραθέτει τα δικά του ρεκόρ και στατιστικά, είναι στιγμή να αντιμετωπίσει το εύθραυστο εγώ του. Είσαι τυχερός που σε έβαλα στο Top 5 μετά την υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης στον αδερφό μου. Γι’ αυτό να είσαι ευγνώμων που είσαι στην πεντάδα», έγραψε ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ αναφερόμενος στο περιστατικό του Νοεμβρίου του 2011, όταν ο Τέρι είχε κατηγορηθεί ότι είχε αποκαλέσει «… γα@@@@ο μαύρο μ@@@ι» τον αδερφό του, Άντον Φέρντιναντ, σε έναν αγώνα της Τσέλσι με την ΚΠΡ.

Ο Τέρι είχε τον τελευταίο λόγο στο διαδικτυακό… beef με τον Φέρντιναντ. «Εύθραυστο εγώ έχει όποιος βάζει τον εαυτό του στο νούμερο ένα. Ευχαριστώ που με έβαλες στο Top 5 σου».

Δείτε τα tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ