Πανευτυχής και δικαιωμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κάναμε ό,τι υποσχεθήκαμε, πάμε για τρόπαια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγχαρητήρια στον γιο μου, Μιλτιάδη»

Πανευτυχής και δικαιωμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κάναμε ό,τι υποσχεθήκαμε, πάμε για τρόπαια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγχαρητήρια στον γιο μου, Μιλτιάδη»

Ικανοποιημένος και υπερήφανος με την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, δήλωσε στο Sky Sports ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το... μήνυμα προς την Premier League και τα εύσημα στον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Μετά από 23 χρόνιας, επιμονής και υπομονής, η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι reds επικράτησαν στον τελικό ανόδου που πραγματοποιήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» με 1-0 της Χάντερσφιλντ και «κλείδωσαν» την επιστροφή τους στην Premier League.

Μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατάφερε να κάνει πράξη όσα είχε υποσχεθεί στον κόσμο της βρετανικής ομάδας και να επαναφέρει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League. Εκεί που ανήκει. Εκεί που αρμόζει η ιστορία της.

Όπως δήλωσε μάλιστα και ο ίδιος μπροστά στην αγγλική τηλεόραση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο Sky Sports μετά το τελικό σφύριγμα και δήλωσε ικανοποιημένος για τη μεγάλη επιστροφή της Νότιγχαμ, ενώ έστειλε και το… μήνυμα του, τονίζοντας πως όλοι στο στρατόπεδο των reds θέλουν περισσότερα!

Για την άνοδο:  «Είναι μία μαγική νύχτα όχι μόνο για μένα αλλά και για χιλιάδες ή και εκατομμύρια οπαδούς της Φόρεστ εντός και εκτός της Αγγλίας, σε όλον τον κόσμο γενικότερα. Μία μαγική μέρα. Η Νότιγχαμ επέστρεψε. Όπως είχα πει πέντε χρόνια πριν στο BBC έπρεπε να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει.

Τώρα θέλουμε περισσότερα. Είμαστε πίσω στην Premier League και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Στιβ Κούπερ: «Γνώρισα τον Στιβ (Κούπερ) στην Ελλάδα πριν τον προσλάβουμε και είχα εντυπωσιαστεί. Έτσι θεώρησα πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για το κλαμπ. Συγχαρητήρια σε εκείνον, στην ομάδα και τους παίκτες. Συγχαρητήρια στη διοίκησή μας αλλά και στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Ήταν εκεί σε κάθε ματς στο City Ground αλλά και εκτός έδρας.

Θέλω να συγχαρώ και τον γιο μου, τον Μιλτιάδη που ανέλαβε φέτος. Έκανε πολύ καλή δουλειά (ο Μιλτιάδης Μαρινάκης) με τον Στιβ και τη διοίκηση. Μαζί με τον Κούλη Δουρέκα. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Πρέπει να το διασκεδάσουμε τώρα. Να χαλαρώσουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια διότι έρχονται τρόπαια».

Για τη συνέχεια και την Premier League: «Η Φόρεστ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες σε δύσκολες στιγμές και όταν η μπάλα καίει αποδίδουν. Θα δώσουμε ότι χρειαστεί στην ομάδα – το κατάλληλο ‘οπλοστάσιο’ – για να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πως θα κινηθούμε για καλούς παίκτες και θα πάμε για την κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ