Απέλυσε τον ατζέντη του ο Ρομέλου Λουκάκου

Απέλυσε τον ατζέντη του ο Ρομέλου Λουκάκου

Σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο πραγματοποιεί ο Ρομέλου Λουκάκου, που πήρε την απόφαση να απολύσει τον ατζέντη του.

Σε αλλαγή εκπροσώπου θα προχωρήσει ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς ο επιθετικός της Τσέλσι αποφάσισε να απολύσει τον επί χρόνια ατζέντη του, Φεντερίκο Παστορέλο.

Η καριέρα του Βέλγου στράικερ δεν έχει την τροπή που ο ίδιος θα περίμενε, μετά και την εξαιρετική σεζόν που είχε πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Ίντερ την αγωνιστική περίοδο 2020-21, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ιταλίας και όντας ένας εκ των κορυφαίων σέντερ φορ του πλανήτη.

Η απόφασή του να μετακινηθεί εκ νέου στην Τσέλσι τελικά δεν έχει βγει σε καλό, καθώς δεν μπόρεσε να πείσει τον Τόμας Τούχελ να του δώσει φανέλα βασικού καταγράφοντας μόλις 16 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα των «μπλε» του Λονδίνου.

Έτσι το… μάρμαρο το πλήρωσε ο ατζέντης του και σύμφωνα με το «Caughtoffside» αναμένεται να προσλάβει έναν ανεξάρτητο δικηγόρο για εκπρόσωπο ο οποίος μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί άμεσα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ίντερ, Μπεπε Μαρότα, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ