Το «ευχαριστώ» του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ (vid)

Το «ευχαριστώ» του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε ομάδα και κόσμο.

Η καριέρα του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε, με τον Γάλλο άσο να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο μετά από έξι χρόνια παρουσίας κατά τη δεύτερη θητεία του.

Ο Γάλλος χαφ δεν μπορεί να πει κανείς πάντως ότι δικαίωσε την επιλογή των «κόκκινων διαβόλων» να ξοδέψουν 105 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2016 από τη Γιουβέντους (στην οποία και θα επιστρέψει απ’ ότι φαίνεται). Ο Πογκμπά αγωνίστηκε 226 φορές με τη Γιουνάιτεντ καταγράφοντας στο ενεργητικό του 39 γκολ με 51 ασίστ.

Με ανάρτησή του στα social media o Πογκμπά αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του, αλλά και τον κόσμο που όπως αναφέρει ήταν πάντα στο πλευρό του. «Νιώθω προνομιούχος που έπαιξα για αυτή την ομάδα. Πολλές όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, αλλά πιο σημαντικό μία άνευ όρων υποστήριξη από τους φιλάθλους. Σε ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ