Υποψήφιος για αντι-Κόντε ο Ζαρντίμ

Υποψήφιος για αντι-Κόντε ο Ζαρντίμ

Στους υποψήφιους διαδόχους για τον πάγκο της Τσέλσι συμπεριλαμβάνεται και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι. Πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία, όπως τονίζει η «Daily Telegraph», αναφέρουν τον Πορτογάλο κόουτς της Μονακό, μεταξύ των ονομάτων που εξετάζονται στο Λονδίνο για να αντικαταστήσουν τον Ιταλό τεχνικό την επόμενη σεζόν.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν ως πρώτο στόχο τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους, ωστόσο η περίπτωσή παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, με τον Πορτογάλο τεχνικό, γνωστό στην Ελλάδα από την επιτυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό, να είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα.

Για να προχωρήσει, όμως, η υπόθεσή πρέπει να αρχικά να ικανοποιηθεί οικονομικά η Μονακό, που έχει ορίσει ρήτρα 7,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, ενώ και ο Ζαρντίμ φιλοδοξεί να εξασφαλίσει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες από τις τωρινές στο πριγκιπάτο, που δεν ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ