Μανέ: «Το 70% της Σενεγάλης θέλει να φύγω από την Λίβερπουλ; Θα κάνω αυτό που θέλουν»

Μανέ: «Το 70% της Σενεγάλης θέλει να φύγω από την Λίβερπουλ; Θα κάνω αυτό που θέλουν»

Ο Σαντιό Μανέ επιβεβαίωσε τα σενάρια για αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ, αφού τόνισε ότι θα κάνει ότι θέλουν οι περισσότεροι συμπατριώτες του.

Για το μέλλον του στην Λίβερπουλ μίλησε ο Σαντιό Μανέ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σενεγάλης με το Μπενίν (4/6, 22:00).

Ο σταρ των Reds αναφέρθηκε στα σενάρια για αποχώρηση του για την Μπάγερν και επιβεβαίωσε την επιθυμία του να φύγει, καθώς όταν ενημερώθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου με την Εθνική ότι το 60-70% των Σενεγαλέζων θέλουν να φύγει, απάντησε πως θα κάνει ό,τι θέλουν εκείνοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σενεγαλέζος:

«Όπως όλοι, έτσι και εγώ παρακολουθώ τα σχόλια στα social media. Δεν είναι ανάμεσα στο 60 και το 70% των Σενεγαλέζων που θέλουν να φύγω από την Λίβερπουλ; Θα κάνω αυτό που θέλουν. Θα δούμε σύντομα. Ας μην βιαζόμαστε γιατί θα το δούμε μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί πως ακούγεται ότι ο Σαντιό Μανέ έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου. Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα είναι επίσης στην διεκδίκησή του όμως ο ίδιος έχει μιλήσει με τον προπονητή των «Βαυαρών», Γιούλιαν Νάγκελσμαν και πλέον απομένει να τα βρει η Μπάγερν με την Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ