«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση για τον Νεϊμάρ!

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση για τον Νεϊμάρ!

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη μεταγραφική... βόμβα του καλοκαιριού σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής «Equipe».

Τη μεγάλη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Τσέλσι και σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως σκέφεται την παραχώρηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe».

Ο «Νέι» δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση, ενώ στο Λονδίνο ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, θέλει να ξεκινήσει τη σχέση του με τους φιλάθλους των «μπλε» με μια μεταγραφική «πυρηνική βόμβα».

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ