Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Πολ Πογκμπά

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Πολ Πογκμπά

Παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου θέλει να γίνει ο Πολ Πογκμπά.

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος χαφ αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αποτελέσει παράδειγμα για τα νέα παιδιά μέσω του ποδοσφαίρου, καθώς και στο ότι θέλει να γίνει θρύλος εντός και εκτός γηπέδου.

«Παίρνω τον χρόνο μου, σκέφτομαι, συνδυάζω τα κομμάτια. Θέλω μόνο το καλύτερο, θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να διασκεδάζω κάνοντας αυτό που κάνω, διαφορετικά δεν μπορώ να αποδώσω τα μέγιστα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι ή ένα τρόπαιο, αλλά πρέπει να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Αυτό ψάχνω, η νοοτροπία είναι το παν.

Το ποδόσφαιρο μού έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Έγινα παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους, πρώτα από όλα για τα παιδιά. Αυτό που κάνω έχει μεγάλη επίδραση σε αυτά και μου δίνει την ευκαιρία να γίνω κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Θέλω να γίνω παράδειγμα, θρύλος εντός και εκτός γηπέδου.

Στο τέλος αυτά είναι αυτά που μένουν: νέοι παίκτες θα φτάσουν στο γήπεδο, αυτό που μένει είναι επίσης αυτό που χτίζεις έξω από το γήπεδο. Θέλω να αφήσω μια “κληρονομιά”. Το παράδειγμά μου είναι ο Μοχάμεντ Άλι. Ασπάστηκε το Ισλάμ όπως έκανα εγώ όταν ήμουν 18 ετών. Μερικές φορές το να είσαι Μουσουλμάνος δεν είναι εύκολο. Απλώς προσπαθείς να δείξεις το παράδειγμα των Μουσουλμάνων στον αθλητισμό και στην πραγματική ζωή, κάτι που μερικές φορές δεν είναι η ίδια εικόνα που φαίνεται», δήλωσε ο Πογκμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ