Άρσεναλ : «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν είχα πρόταση στα χέρια μου» είπε ο Μχιταριάν

Άρσεναλ : «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν είχα πρόταση στα χέρια μου» είπε ο Μχιταριάν

Καθόλου χρόνου δεν χρειάστηκε ο Χένρικ Μχιταριάν, ώστε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του είχε κάνει η Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από τις τάξεις της Άρσεναλ, μιας και δεν ήθελαν να βρίσκονται σε μία ομάδα που είχε ρόλο κομπάρσου τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Κάτι που δεν ισχύει για τον Χένρικ Μχιταριάν.

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός μπορεί να πήγε με πολλές φιλοδοξίες στο Ολντ Τράφορντ, αλλά σύντομα απογοητεύτηκε με τις συνθήκες που βρήκε εκεί. Κυρίως με το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο που ήταν άκρως αμυντικό.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά όταν τον περασμένο Ιανουάριο οι Κανονιέρηδες του έκαναν πρόταση. Οι Λονδρέζοι παραμένουν από τις ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τον Αρμένιο ποδοσφαιριστή.

«Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν έμαθα ότι έχω πρόταση από την Άρσεναλ. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το να βρίσκομαι σε μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι το αντίθετο», τα λόγια του πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ