Χάαλαντ – Νούνιες: Η νέα μάχη των «τανκ» στην Premier League (vids)

Χάαλαντ – Νούνιες: Η νέα μάχη των «τανκ» στην Premier League (vids)

Η Σίτι έχει ήδη ανακοινώσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ η Λίβερπουλ βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον Ντάργουιν Νούνιες. Η Premier League ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο «τανκ».

Μόνο η ανακοίνωση αναμένεται ώστε η μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες να πάρει επίσημη μορφή από τη Λίβερπουλ. Έπειτα από εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, οι «κόκκινοι» θα δαπανήσουν για τον Ουρουγουανό killer ένα ποσό το οποίο θα φτάσει μέχρι και τα 100 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους που θα μπουν στα συμβόλαια.

Ο 22χρονος θα πάρει τον τίτλο της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της Λίβερπουλ και θα κληθεί να καλύψει κάτα κάποιον τρόπο το κενό που θα αφήσει ο Σαντιό Μανέ ο οποίος αναμένεται να γίνει ποδοσφαιριστής της Μπάγερν.

Παράλληλα, πρόκειται και για μια πολύ δυνατή «απάντηση» προς τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι Πολίτες «έσπασαν» τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων που είχε ο Νορβηγός με την Ντόρτμουντ, με τον 22χρονο να αναμένεται σύντομα στο Μάντσεστερ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έτσι, η Premier League θα μπει σε μια νέα εποχή, με τους δύο υψηλόσωμους φορ να φέρνουν νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Τόσο ο Νούνιες, όσο και ο Χάαλαντ θα «παλέψουν» από την αρχή για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της λίγκας, δίνοντας έτσι και ένα νέο ενδιαφέρον στην μάχη του χρυσού παπουτσιού.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Νούνιες σκόραρε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 34 γκολ σε 41 συμμετοχές. Ο Χάαλαντ από την άλλη πέρασε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν στα «πιτς», ωστόσο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 29 φορές, έχοντας αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια, με το goal ratio του Νορβηγού να είναι καλύτερο από αυτό του Ουρουγουανού (86.6%-76.5%).

Η νέα σεζόν αναμένεται «καυτή», καθώς τόσο η Σίτι, όσο και η Λίβερπουλ ενισχύονται σημαντικά στην επίθεση. Μένει να φανεί, ποιο από τα δύο «θηρία» θα «φωνάξει» περισσότερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ