Χάαλαντ: «Ο Μαχρέζ με έπεισε να έρθω στη Μάντσεστερ Σίτι όταν κάναμε διακοπές στη Μύκονο» (vids)

Χάαλαντ: «Ο Μαχρέζ με έπεισε να έρθω στη Μάντσεστερ Σίτι όταν κάναμε διακοπές στη Μύκονο» (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε ότι ο Μαχρέζ τον πατότρυνε να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και με τη… βούλα ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να ανακοινώνουν την απόκτησή του Νορβηγού επιθετικού από τη Ντόρτμουντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιο με την Μάντσετσερ Σίτι και πόζαρε με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Νορβηγός επιθετικός κόστισε 75 εκατομμύρια ευρώ στους «πολίτες» και άφησε την Ντόρτμουντ μετά από 2,5 χρόνια και… 86 γκολ σε 89 συμμετοχές.

Μιλώντας στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Σίτι, ο Νορβηγός σταρ είπε ότι είχε συζητήσει με τον Μαχρέζ για τη μετακίνησή του στο Etihad, ενώ οι δυο τους έκαναν διακοπές στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2021.

«Μου είπε να έρθω στη Σίτι και είχε δίκιο σε αυτό! Μιλήσαμε και είπε μερικά καλά πράγματα για τον σύλλογο», είπε ο Χάαλαντ και συνέχισε:

«Είμαι οπαδός της Σίτι σε όλη μου τη ζωή και γνωρίζω πολλά για τον σύλλογο», δήλωσε ο 21χρονος. Αισθάνομαι λίγο σαν το σπίτι μου εδώ.

«Νομίζω ότι μπορώ να εξελιχθώ πολύ υπό τις οδηγίες του Πεπ και με αυτόν τον σύλλογο. Μπορώ να γίνω καλύτερος σε πολλά πράγματα και ελπίζω να μπορέσω να πετύχω πολλά γκολ.

«Έχω μιλήσει λίγο μαζί του και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε. Ο πατέρας μου ξέρει πώς είναι, τι είναι το καλύτερο για μένα. Είναι καλός μπαμπάς από αυτή την άποψη. Πήγα σε πολλά παιχνίδια (της Σίτι) με τη μαμά μου, την αδελφή και τον αδελφό μου και τον παρακολουθούσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ