Στο «Άνφιλντ» ο Νούνιες, ανακοινώνεται σήμερα από τη Λίβερπουλ

Στο «Άνφιλντ» ο Νούνιες, ανακοινώνεται σήμερα από τη Λίβερπουλ

Ο Ντάργουιν Νούνιες βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και το Άνφιλντ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί σήμερα από τη Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός, Ντάργουιν Νούνιες, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και πήγε σήμερα το πρωί στο «Ανφιλντ» για χάρη της Λίβερπουλ, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες με φιλάθλους των «κόκκινων».

Λίβερπουλ και Μπενφίκα κατέληξαν σε συμφωνία στα 75 εκατ. ευρώ, στα οποία θα μπορούν να προστεθούν άλλα 25 εκατ., ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων που θα τεθούν.

Ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος θα γίνει 23 ετών στις 26 Ιουνίου, αφίχθη στη Λισαβόνα το καλοκαίρι του 2020 από την ισπανική Αλμερία ως ο πιο ακριβός ρούκι στην ιστορία της Μπενφίκα (24 εκατομμύρια ευρώ). Σήμερα ολοκληρώνει τις ιατρικές εξετάσεις και αργότερα θ’ ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του, η οποία θ’ αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Συνολικά, ο Ουρουγουανός στράικερ έχει σημειώσει 47 γκολ κι έχει δώσει 16 ασίστ σε 84 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπενφίκα και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ