Πλησιάζει στη Λέστερ ο Μπεν Αρφά

Πλησιάζει στη Λέστερ ο Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Λέστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έλυσε το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζει τις αποσκευές του για να συνεχίσει την καριέρα του, από τον καλοκαίρι, στην Premier League και συγκεκριμένα στη Λέστερ.

Ο Ουνάι Εμερι δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ, δεν τον έβαλε στη λίστα του Champions League της Παρί και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι αλεπούδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου μεσοεπιθετικού, μετά από εισήγηση του τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Κλοντ Πιέλ.

Ο Μπεν Αρφά από την αρχή της σεζόν δεν ήταν στα βασικά πλάνα του τεχνικού των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε παραγκωνιστεί από την Παρί με την έλευση των Νεϊμάρ και Εμπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η καριέρα του ταλαντούχου Μπεν Αρφά ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Εφτασε στην Παρί ΣΖ το καλοκαίρι του 2016 από τη Νις, αλλά ο Ισπανός προπονητής Ουνάι Εμερι, τον χρησιμοποίησε μόνο στην πρώτη σεζόν. Έπαιξε συνολικά 1.136 λεπτά, σε Ligue 1 (23 αγώνες) Champions League (3 αγώνες) και γαλλικό κύπελλο (3 αγώνες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ