Τσιμίκας: «Ζω το όνειρο με τη Λίβερπουλ – Να πάρω Champions και Premier League»

Τσιμίκας: «Ζω το όνειρο με τη Λίβερπουλ – Να πάρω Champions και Premier League»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τη Λίβερπουλ, τη χρονιά που πέρασε, αλλά και τα όνειρα που έχει με τους Reds.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του και βραβεύτηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με τον Έλληνα αμυντικό να γνωρίζει την αποθέωση.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στη Λίβερπουλ και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions και την Premier League με την αγγλική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα στην ΕΡΤ Σερρών αμέσως μετά τη βράβευση του, σε ειδική εκδήλωση:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα εδώ στη βράβευση. Αυτές είναι οι χαρές. Δεν είναι μόνο του ποδοσφαίρου. Όταν άνθρωποι από τον τόπο σου έρχονται εδώ και είναι χαρούμενοι με αυτό που έχεις πετύχει στον ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι στο μέλλον να ξανά έχουμε μια ανάλογη βράβευση. Ευελπιστώ να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ και να τα ξαναπούμε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα».

Για το ότι ζει ένα όνειρο: «Ναι, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ το ζω. Είναι ένα όνειρο που το είχα από μικρός. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω όλο αυτό. Που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να είμαι 100% συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνω έτσι ώστε στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίζω τα τρόπαια».

Για το ότι πρώην συμπαίκτες του λένε ότι δεν έφτασε ακόμα στο ταβάνι του: «Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι «ταβάνι» ως ομάδα από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει «ταβάνι» στην εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για αυτό κάθε μέρα δουλεύω, είμαι εκεί 101 τις εκατό και θα δίνω συνέχεια τα πάντα»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα, ο κάθε ένας δίνει τα πάντα για τον άλλον. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν εφησυχαζόμαστε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Θα τα δίνουμε όλα για να πάμε την Εθνική ομάδα εκεί που ανήκει».

Για τα νέα παιδιά που πήγαν να τον συναντήσουν και τι συμβουλή θα τα έδινε για να πετύχουν στο ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν εδώ τόσα πολλά παιδιά. Βγάλαμε φωτογραφίες, υπέγραψα αυτόγραφα. Το μυστικό είναι δουλειά, λίγο η τύχη αλλά πιο πολύ η δουλειά. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει περισσότερο να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ