Έκλεισε και τον Κουκουρέγια η Μάντσεστερ Σίτι

Έκλεισε και τον Κουκουρέγια η Μάντσεστερ Σίτι

Μετά τους Χάαλαντ και Αλβάρες η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε και για την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει τον Μαρκ Κουκουρέγια για το αριστερό άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι για να ψάξει μόνο για ένα κεντρικό χαφ στη συνέχεια και να «κλείσει» κατά πάσα πιθανότητα τις μεταγραφικές της κινήσεις για τη νέα σεζόν.

Ο 23χρονος Ισπανός μπακ εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι από τη Χετάφε και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τη σεζόν 2021/22 στην Premier League.

Το κόστος της μεταγραφής του θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ, ενώ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας θα φύγει ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο. Ο Ουκρανός διεθνής άσος είναι σ’ επαφές με την Εβερτον για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία η πρωταθλήτρια Αγγλίας ήδη έχει πλησιάσει την Μπράιτον και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού άσου, ο οποίος έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για τον Κουκουρέγια ενδιαφέρον έχουν δείξει Τσέλσι και Τότεναμ, αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν ανησυχεί, καθώς ξέρει πως ο Ισπανός μπακ προτιμά να παίξει στον «Ετιχαντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ