Η Λίβερπουλ… βλέπει ήδη το «αύριο»

Η Λίβερπουλ… βλέπει ήδη το «αύριο»

Τρεις μεταγραφές. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Η Λίβερπουλ... βλέπει ήδη το μέλλον.

Την τρίτη της μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε χθες η Λίβερπουλ. Οι reds επισημοποίησαν το deal με την Αμπερντίν για την απόκτηση του Σκωτσέζου δεξιού μπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ, και την Κυριακή (19/6) η συμφωνία επισημοποιήθηκε, με την ομάδα του Κλοπ να κάνει ήδη την τρίτη της μεταγραφή.

Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη που κάνει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ έχει ήδη ανακοινώσει τους Καρβάλιο και Νούνιες.

Ο Πορτογάλος είχε μια ονειρική σεζόν με τη Φούλαμ υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του Λονδίνου στην Premier League. Για τον Νούνιες δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, καθώς τα 34 γκολ σε 41 συμμετοχές που είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Μπενφίκα τα… λένε όλα.

Τι κοινό έχουν ωστόσο και οι τρεις τους; Κανένας τους δεν είναι άνω των 22, με τον Ουρουγουανό killer να είναι ο μεγαλύτερος, «πατώντας» στο όριο. Ο Καρβάλιο είναι στο 19ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο Ράμσεϊ που θυμίζει πολύ περίπτωση Ρόμπερτσον μόλις ενηλικιώθηκε.

Τρεις προσθήκες που δείχνουν πως η Λίβερπουλ έχει ήδη ξεκινήσει να… βλέπει το «αύριο», με τον Γιούργκεν Κλοπ να ετοιμάζει το έδαφος από τώρα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης έως και το καλοκαίρι του 2026.

Με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να οδεύει στα 30’s, ο Γερμανός προχωράει σε κινήσεις που σηματοδοτούν τη νέα εποχή και την αλλαγή σελίδας, την ώρα που ο Σαντιό Μανέ ετοιμάζει βαλίτσες για Μόναχο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ