Ο Τζακ Γκρίλις ξόδεψε 99 χιλιάδες ευρώ σε μια νύχτα στο Λας Βέγκας

Ο Τζακ Γκρίλις ξόδεψε 99 χιλιάδες ευρώ σε μια νύχτα στο Λας Βέγκας

Ο Τζακ Γκρίλις άφησε τον ευατό του να... παρασυρθεί και έβγαλε από τις τσέπες του 99 χιλιάδες ευρώ σε μια νύχτα.

Ο Τζακ Γκρίλις ζει όπως παίζει: αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί από ένστικτο και ταλέντο ακόμα και στα έξοδα, σε πολυτελείς τοποθεσίες. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, ο μέσος της Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας επέλεξε ως προορισμό διακοπών το Λας Βέγκας, όπου απολαμβάνει με υπέροχο τρόπο τις διακοπές του.

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ της χώρας, ο Γκρίλις βιώνει ένα καλοκαίρι που ποικίλλει σε όλα τα επίπεδα. Ο Άγγλος εμφανίστηκε σε πολλά μέρη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ήταν εύκολο να εντοπιστεί. Τόσο για τη… ζωηρή παρέα όσο και για τα κτύπημα της πιστωτικής του κάρτας, που ήταν πολύ «καυτό».

Σε μια ημέρα ξόδεψε το ποσό των 93.000 ευρώ, για να περάσει μια νύχτα σε μια ντισκοτέκ του Λας Βέγκας. Γι΄ αυτήν την τιμή, ο Γκρίλις είχε δικαίωμα, εκτός από την πολύ αποκλειστική πρόσβαση, σε 116 μπουκάλια σαμπάνιας γι΄ αυτόν και τη φίλη του.

Τα βίντεο, που βρίσκονται στο twitter, αφήνουν ελάχιστα περιθώρια ερμηνείας. Ο άντρας διασκεδάζει ανάμεσα σε πισίνες, πάρτι και αχαλίνωτη πολυτέλεια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι των Γκρίλις ξεχώρισε για χορούς, βουτιές στην πισίνα και ροκ και ποπ μουσική σε ξενοδοχείο που το κόστος ξεκινά από 5.800 ευρώ τη βραδιά.

Πρωταθλητής Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, τον σύλλογο όπου έφτασε το περασμένο καλοκαίρι, ο Τζακ Γκρίλις ξεχώριζε πάντα για την επιθυμία να απολαύσει τη ζωή. Κατά τη διάρκεια της στέψης της Πρέμιερ Λιγκ πριν από μερικές εβδομάδες, είχε βιντεοσκοπήσει τον συμπαίκτη του Μπερνάρντο Σίλβα κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Μάλιστα, περίμενε να του δοθεί το μικρόφωνο για να κάνει ένα σχόλιο που το βρήκε αστείο: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους (για τον τίτλο). Αλλά το άτομο που θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα, που βγήκε στο 70΄ γιατί ήταν πραγματικά χάλια!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ