Τότεναμ : Έτοιμος ο Κέιν

Τότεναμ : Έτοιμος ο Κέιν

Τα κοντέρ έσπασε ο Χάρι Κέιν, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με τον Άγγλο στράικερ να επιστρέφει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε χρόνο ρεκόρ.

Όλοι στις τάξεις της Τότεναμ τρόμαξαν όταν είδαν τον αστράγαλο του Χάρι Κέιν να «γυρίζει» τον αστράγαλό του στις 11 Μαρτίου στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ με τους φόβους ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ως το Μουντιάλ της Ρωσίας να είναι έντονοι.

Ωστόσο, ο έμπειρος φορ τους διέψευσε όλους. Μέχρι και το ιατρικό επιτελείο των Λονδρέζων, επιστρέφοντας σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τον χρησιμοποίησε για τα τελευταία 20 λεπτά στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι με τον Αργεντινό προπονητή με δηλώσεις του να τονίζει πως ο Κέιν πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τότε.

«Ο Χάρι είναι εντάξει. Το έδειξε άλλωστε και στο εκτός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Τσέλσι, όπου και αγωνίστηκε για 20 λεπτά. Όλες αυτές τις μέρες προπονήθηκε σκληρά και πρόκειται να αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι με την Στόουκ. Φυσικά και δεν είναι ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του, αλλά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φυσικά είναι «πεινασμένος» για γκολ», τα λόγια του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ