«Πόρτα» της Γιουνάιτεντ σε Μπαρτσελόνα για τον Μαγκουάιρ

«Πόρτα» της Γιουνάιτεντ σε Μπαρτσελόνα για τον Μαγκουάιρ

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να συμπεριλάβει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο deal του Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αρνούνται να παραχωρήσουν τον Άγγλο αμυντικό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για την μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους για τον Ολλανδό μέσο με την επίτευξη της συμφωνίας να βρίσκεται πολύ κοντά.

Ωστόσο σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο οι «μπλαουγκράνα» θέλησαν  αποκτήσουν τον Άγγλο στόπερ ως μέρος της συμφωνίας, για να λάβουν την αρνητική απάντηση των Άγγλων.

Ο νέος κόουτς της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό βλέποντας στο πρόσωπο του τον επόμενο ηγέτης της αμυντικής γραμμής.

Ο 29χρονος άσος δέχθηκε πολλές επικρίσεις την περασμένη σεζόν. Υπήρξαν περιπτώσεις που οι λάθος αντιδράσεις και τοποθετήσεις του κόστισαν στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Άγγλος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο και να αποδείξει στον νέο κόουτς ότι μπορεί να είναι ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ