Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ένα πρόβλημα είχε μαζί μου ο Μουρίνιο» είπε ο Ζλάταν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ένα πρόβλημα είχε μαζί μου ο Μουρίνιο» είπε ο Ζλάταν

Δεν μπορούσε να βλέπει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σουηδός φορ που πλέον ανήκει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζοσέ Μουρίνιο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν με τις σχέσεις του να είναι εξαιρετικές. Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους δύο άνδρες να τα πηγαίνουν πολύ καλά, κάτι που έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, φέτος ο Σουηδός φορ αγωνίστηκε ελάχιστα, μιας και δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο. Παράλληλα, αποκτήθηκε από τους Κόκκινους Διάβολους και ο Ρομέλου Λουκάκου, οπότε τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα για τον Ζλάταν, ο οποίος προ ημερών αποκτήθηκε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ με δηλώσεις του στο «ESPN» επισήμανε πως ο Μουρίνιο παραμένει από τους καλύτερους τεχνικούς παγκοσμίως, αλλά το μοναδικό «πρόβλημα» που είχε μαζί του ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ότι δεν μπορούσε να τον βλέπει άλλο στον πάγκο της ομάδας.

«Του αρέσει να νικάει. Όπου κι αν πήγε, νίκησε. Πάντα με έκανε να νιώθω καλά και πάντα μου έδινε πολλές ευθύνες. Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπε ότι το μοναδικό πρόβλημα που είχε μαζί μου, ήταν να με αφήνει στον πάγκο.

Εύχομαι σε αυτόν και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα καλύτερα. Έχουν ακόμα ένα τρόπαιο και εύχομαι να το κερδίσουν», είπε ο 36χρονος πλέον επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ