Νέα χορηγία… χρυσάφι για τη Μάντσεστερ Σίτι

Νέα χορηγία… χρυσάφι για τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε νέα συνεργασία για τη σεζόν 2022-23, που θα της αποφέρει στα ταμεία της εταιρείας κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε νέα συνεργασία για τη σεζόν 2022-23. Αυτή είναι η OKX, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, η οποία θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης του προπονητικής εμφάνισης της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η συμφωνία θα δει την OKX να παρουσιάζει τη δική της επωνυμία στην προπονητική στολή των πρώτων ομάδων, Ανδρών και Γυναικών, της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Γιατί ο Ραχίμ Στέρλινγκ έγινε το «διαβατήριο» εισόδου του Μπόλι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη (pics, vids)

Η OKX ανακοινώθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων της Μάντσεστερ Σίτι τον Μάρτιο. Ο Χάιντερ Ραφίκ, Global Chief Marketing Officer της OKX, δήλωσε:

«Η αληθινή σκληρότητα και η επιμονή βασίζονται στο χώρο προπόνησης. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να καλλιεργήσουμε νέους χρήστες στην πλατφόρμα μας. Το να είμαστε ο επίσημος συνεργάτης του προπονητικού κιτ της Μάντσεστερ Σίτι μας βοηθά να επεκτείνουμε αυτή τη νοοτροπία από το προπονητικό γήπεδο στην κοινότητά μας».

Ο Ρόελ ντε Φράις, Group Chief Operating Officer εκ μέρους του City Football Group, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την OKX σήμερα, καθώς έχει γίνει ο επίσημος συνεργάτης του προπονητικού κιτ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η OKX και η Μάντσεστερ Σίτι ευθυγραμμίζονται σε αξίες, όπως η καινοτομία. Η επιτυχία και για τις δύο πλευρές ξεκινά από την εκπαίδευση και την προπόνηση».

«Από την έναρξη της αρχικής συνεργασίας τον Μάρτιο του 2022, έχουμε εργαστεί μαζί για να ενισχύσουμε την εμπειρία των οπαδών μέσω μιας σειράς συναρπαστικών ενεργοποιήσεων περιεχομένου πριν από αγώνες υψηλού προφίλ κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της σεζόν 2021ο22 και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτές τις ευκαιρίες την επόμενη χρονιά», συνέχισε ο ντε Φράις.

Για τη Σίτι πρόκειται για μια ιδιαίτερα πλούσια νέα συνεργασία, δεδομένου ότι η συμφωνία θα αποφέρει στα ταμεία της εταιρείας κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ για το 2022-23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ