Μια… ανάσα από την Άρσεναλ ο Ζιντσένκο

Μια… ανάσα από την Άρσεναλ ο Ζιντσένκο

Έτοιμη να σφραγίσει μία ακόμα σημαντική μεταγραφή είναι η Άρσεναλ αφού μετά από τη συμφωνία που είχε με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια και με τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο.

Έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από την Μάντσεστερ Σίτι είναι η Άρσεναλ. Πιο συγκεκριμένα το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα με τον Γκάμπριελ Ζεσούς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ζιντσένκο.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους με το κόστος της μεταγραφής να εκτιμάται στις 30 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε επίσης: «Εδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Μακάμπι για Πλάνιτς»

Το μόνο που απομένε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ήταν το οκ του Ουκρανού, με τον ταχύτατο μπακ να λέει το βράδυ της Δευτέρας το πολυπόθητο ναι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συμφώνησε με τον 25χρονο Ουκρανό διεθνή αριστερό μπακ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τον παίκτη να αναμένεται πλέον να αφήσει την προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Ο Ζιντσένκο είναι «πολίτης» από τη χρονιά που ήρθε στο Μάντσεστερ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Με τους πρωταθλητές Αγγλίας έχει καταγράψει συνολικά 127 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ