Σμόλινγκ: «Ο Μουρίνιο μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν…»

Σμόλινγκ: «Ο Μουρίνιο μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν…»

Ο «χρυσός» σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι, Κρις Σμόλινγκ, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους παίκτες του στο ημίχρονο και του πείσμωσαν.

Στα όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους παίκτες του στο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Κρις Σμόλινγκ.

Ο «χρυσός» σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε σε μια συγκεκριμένη ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος είπε στον ίδιο και τους συμπαίκτες του ότι δεν πρέπει να στέκονται σαν κλόουν βλέποντας τη Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα.

«Όταν έχει κάνεις ένα λάθος θέλεις μια ευκαιρία για να επανορθώσεις. Μπορούσες να δεις την ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ και είμαι χαρούμενος που », ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πήγαμε στο ημίχρονο νοιώθοντας λυπημένοι για την απόδοση μας και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με περηφάνια στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

Ο προπονητής μας δεν είχε να μας πει πολλά επειδή ξέραμε ότι είχαμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που απλά θα τους κοιτάμε να κερδίζουν το τρόπαιο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ