Aποθέωσε τον Κουλιμπαλί ο Ζορζίνιο: «Είναι πραγματικός ηγέτης»

Aποθέωσε τον Κουλιμπαλί ο Ζορζίνιο: «Είναι πραγματικός ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Καλίντου Κουλιμπαλί ο Ζορζίνιο.

Μέλι έσταξε για τον Καλίντου Κουλιμπαλί ο Ζορζίνιο. Μετά τη Νάπολι, οι δυο παίκτες θα συνυπάρξουν και στην Τσέλσι, με τον έμπειρο αμυντικό να μετακομίζει στην μπλε μεριά του Λονδίνου.

Ο Ιταλός χαφ χαρακτήρισε ηγέτη τον Σενεγαλέζο αμυντικό και έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος που ξανασμίγουν υπό την σκέπη της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Στη Χάιφα για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

«Μιλήσαμε πολύ για την μεταγραφή του. Ακόμη και πριν έρθω εδώ, η Τσέλσι ενδιαφερόταν για αυτόν και τελικά τώρα συμβαίνει, οπότε είναι πολύ καλό. Είμαι πολύ, τόσο χαρούμενος που είναι εδώ.

Ως παίκτης, είναι ένας λαμπρός αμυντικός – γρήγορος, δυνατός και έχει τόση ποιότητα στη μπάλα και με τα δύο πόδια. Είναι επίσης πραγματικός ηγέτης. Έχουμε μείνει σε επαφή από τότε που έφυγα από τη Νάπολι.

Μιλάει ήδη καλύτερα Αγγλικά από μένα, οπότε θα είναι καλό για αυτόν να εγκατασταθεί. Θα είναι πολύ εύκολο γι ‘αυτόν λόγω του ατόμου που είναι.

Φυσικά, θα τον βοηθήσουμε να τον διευκολύνουμε να εμπλακεί με τους συμπαίκτες του και τα πάντα, αλλά ακόμα κι αν δεν μας ήξερε, θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν γιατί είναι τόσο καλός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ