Τσέλσι: «Πετάει» για Λονδίνο ο Κουντέ

Τσέλσι: «Πετάει» για Λονδίνο ο Κουντέ

Η Τσέλσι φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία τόσο με τη Σεβίλλη όσο και με τον Ζιλ Κουντέ και ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να «πετάξει» αύριο για Λονδίνο, προκειμένου να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Συμφώνησε η Τσέλσι με τη Σεβίλλη για τον Ζιλ Κουντέ! Η αποχώρηση των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αντρέας Κρίστενσεν «απογύμνωσε» την άμυνα της ομάδας του Λονδίνου και μετά την απόκτηση του Κουλιμπαλί από τη Νάπολι, ο Γάλλος στόπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «μπλε» και θα αφήσει την Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα ότι δεν το γνωρίζατε: Γιατί οι τερματοφύλακες φοράνε φανταχτερά χρώματα

Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το 2019 από την Μπορντό αντί οκτώ εκατ. ευρώ και από τότε το «κασέ» του έχει εκτοξευτεί.

Μάλιστα σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «SUN» ο Κουντέ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά για να ενταχθεί στο δυναμικό της Τσέλσι. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Ανδαλουσίας στα 62 εκατ. ευρώ και αύριο ο Κουντέ αναμένεται στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ