Γουέστ Χαμ: Έκλεισε Σκαμάκα και πάει για Κόστιτς

Γουέστ Χαμ: Έκλεισε Σκαμάκα και πάει για Κόστιτς

Η Γουέστ Χαμ ήρθε σε συμφωνία με την Σασουόλο για τον Σκαμάκα ενώ έχει καταθέσει πρόταση και στον Κόστιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να κλείσει δύο πολύ σημαντικά deal για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας. Σε πρώτη προτεραιότητα είναι η θέση του φορ και ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο με την οποία η Γουέστ Χαμ κατόρθωσε να φτάσει σε συμφωνία μετά τη νέα βελτιωμένη της πρόταση.

Τώρα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πρέπει απλώς να τα βρει με τον ίδιο τον παίκτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να προσθέσει ένα πολύ ποιοτικό παίκτη στην επίθεσή της. Ο Σκαμάκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ιταλία και όταν επέλθει η συμφωνία με τους Άγγλους θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Ρονάλντο: Τα χρήματα που «θυσιάζει» για να πάει Ατλέτικο (Pic)

Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ δουλεύει και την περίπτωση του Φίλιπ Κόστιτς για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μεγαλύτερη των 11 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σ’ αυτήν τα μπόνους.

Ο φετινός είναι ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου που έχει ο Σέρβος με την γερμανική ομάδα κι αυτό εξηγεί τόσο το χαμηλό επίπεδο της πρότασης των «σφυριών» όσο και τις σκέψεις της Άιντραχτ να ενδώσουν σε μία τέτοια προσφορά, αφού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ