Λίβερπουλ : Ντιμπάλα για αντι-Κουτίνιο

Λίβερπουλ : Ντιμπάλα για αντι-Κουτίνιο

Στο πρόσωπο του Πάουλο Ντιμπάλα βλέπει τον αντικαταστάτη του Φίλιπε Κουτίνιο η Λίβερπουλ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Η Λίβερπουλ κινείται στη μεταγραφική αγορά για τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τον ρόλο του Φίλιπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη στην Μπαρτσελόνα, αποτελώντας την κορυφαία μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αργεντινός σταρ της Γιουβέντους είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ στο ρόστερ του για να αντικαταστήσει τον Κουτίνιο. Βέβαια, ο Γερμανός τεχνικός έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του την παραμονή του Σαλάχ, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν και αποτελεί πόλο έλξης για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του Ντιμπάλα, η Λίβερπουλ κυριολεκτικά θα «πετάει φωτιές» από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Μαζί με τους Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, ο Ντιμπάλα θα συνθέσει ένα σύνολο που θα αποτελεί φόβητρο για κάθε άμυνα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους γύρω στις 90 εκατομμύρια λίρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ