Ίλιγγος: Η Τσέλσι είναι έτοιμη να δαπανήσει 350 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφική της αντεπίθεση

Ίλιγγος: Η Τσέλσι είναι έτοιμη να δαπανήσει 350 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφική της αντεπίθεση

Η Τσέλσι ετοιμάζει μεταγραφικό «ντεμαράζ» που θα «αγγίξει» τα 350 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι μπορεί να έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, όμως δεδομένα οι μπλε θέλουν τουλάχιστον άλλες 3-4 μεταγραφές. Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ-χαφ, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού και η Τσέλσι είναι έτοιμη να δαπανήσει τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», το ποσό των Λονδρέζων που μπορούν και θέλουν να κοδέψουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι φτάνει τα 350 εκατομμύρια ευρώ!

Η απόκτηση των Ραχίμ Στέρλινγκ (56 εκατ. ευρώ), Καλιντού Κουλιμπαλί (38 εκατ. ευρώ), του νεαρού Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα (20 εκατ. ευρώ) και του Γκάμπριελ Σλονίνα (10 εκατ. ευρώ), «αφαίρεσαν» από το ταμείο της Τσέλσι 124 εκατ. ευρώ, όμως έρχεται «αντεπίθεση» από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2021.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι έχει βάλει στο «μάτι» 4 περιπτώσεις και τις «δουλεύει» ώστε να κλείσει τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατόν. Η πρώτη είναι αυτή του Μαρκ Κουκουρέγια που είναι κοντά στους Λονδρέζους με το ποσό να ξεπερνάει τα 72 εκατ. ευρώ, ενώ η Τσέλσι είναι σε επαφές και με τη Λέστερ για τον Γουέσλι Φοφανά, έχοντας καταθέσει πρόταση που μπορεί να ξεπεράσει τα 75 εκατ. ευρώ.

Και οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι προχωρημένες, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να επιθυμούν να συνεχίσουν στους μπλε. Από εκει και πέρα όμως η Τσέλσι φέρεται να είναι σε συζητήσεις και με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ για περίπου 85 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τούχελ θέλει και τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιανγκ για τη γραμμή κρούσης του.

Συνολικά, αν ολοκληρωθούν και οι 4 κινήσεις τότε η Τσέλσι θα διαλύσει το ρεκόρ των 200 εκατ. ευρώ που έχει κάνει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ