Γκουαρντιόλα: «Θα ήθελα πολύ ο Μπερνάρντο να συνεχίσει εδώ»

Γκουαρντιόλα: «Θα ήθελα πολύ ο Μπερνάρντο να συνεχίσει εδώ»

Ο Γκουαρδιόλα θέλησε να τονίσει για ακόμα μια φορά σε συνέντευξη του το πόσο σημαντικό θεωρεί για την ομάδα τον Μπερνάρντο Σίλβα...

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Μπερνάρντο Σίλβα αλλά και στη νέα σεζόν της Premier League η οποία ξεκινάει απόψε (5/8).

Το όνομα του Σίλβα ακούγεται πολύ έντονα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα κάτι για το μέλλον του 27χρονου μέσου.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως ο σπουδαίος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, επισημαίνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί το πόσο σημαντικό θεωρεί τον Πορτογάλο για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Στη σέντρα η Premier League: Όλα όσα θες να ξέρεις…

Κάτι το οποίο έκανε για ακόμα μια φορά σε συνέντευξη του όπου δήλωσε μεταξύ άλλων πως θέλει πολύ να μείνει στη Σίτι ο Μπερνάρντο αλλά αν φύγει θα το κάνει γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στην έναρξη της Premier League ο Ισπανός προπονητής, δήλωσε πως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο από αυτό της περασμένης σεζόν και τόνισε την αυξημένη δυσκολία του φετινού, λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την φετινή αγωνιστική περίοδο ως «διπλή».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πεπ Γκουαρντιόλα: 

Για τον Μπερνάρντο Σίλβα: «Θα ήθελα πολύ ο Μπερνάρντο να συνεχίσει εδώ, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης στα αποδυτήρια. Αυτό που θα συμβεί θα συμβεί, αν μείνει είναι τέλειο, αν πρέπει να φύγει είναι επειδή το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

Για την Premier League: «Έχω την αίσθηση κάθε φορά που ξεκινάμε ότι αυτή η σεζόν είναι πιο δύσκολη. Νομίζω ότι η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι πιο δύσκολη, αλλά είναι. Κάθε ομάδα γίνεται καλύτερη, οι προπονητές είναι τόσο συναρπαστικοί και γι’ αυτό η Premier League.

Αυτή τη φορά υπάρχουν δύο σεζόν, μία πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου δεν μπορείς να κερδίσεις τον τίτλο από πριν, αλλά μπορείς να τον χάσεις. Κερδίσαμε δύο Premier League με έναν βαθμό διαφορά, ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 12-14 στη σειρά. Και η Λίβερπουλ επίσης. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ