Φούλαμ – Λίβερπουλ 2-2: O Μάρκο Σίλβα σταμάτησε τον Κλοπ

Φούλαμ – Λίβερπουλ 2-2: O Μάρκο Σίλβα σταμάτησε τον Κλοπ

Η εξαιρετική Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έκοψε βαθμούς με το... καλησπέρα από τη Λίβερπουλ (2-2) η οποία πάλεψε για την ανατροπή στο φινάλε, άλλα δεν κατάφερε να αποφύγει την γκέλα.

Δύο βαθμούς με το… καλησπέρα στην Premier League «πέταξε» η Λίβερπουλ που έμεινε στο 2-2 με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προβλημάτισε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κόντρα σε εκείνη του Μάρκο Σίλβα που κοίταξε στα μάτια τους «reds» και θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη.

Δύο γκολ ο σούπερ σκόρερ της Championship, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, για τους Λονδρέζους, άνοιξε λογαριασμό στην Premier League ο Νούνιες που έδωσε και… κατά λάθος ασίστ στον Σαλάχ για το 2-2. Δύο δοκάρια είχε η Λίβερπουλ στο ματς και ένα η εξαιρετική Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης: Κινείται για δεξιό μπακ η ΑΕΚ – Πρόταση για πρώην παίκτη της Νάπολι (vids)

Στο 14′ ο Ντίαζ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, με τη Φούλαμ να έχει τον έλεγχο του ματς και στο 32′ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. O Τετέ σέντραρε από δεξιά, ο Μίτροβιτς νίκησε με κεφαλιά τον Άρνολντ και έκανε το 1-0. Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 39′, αλλά το τρομερό σουτ του Ντίαζ σταμάτησε στο δοκάρι του Ρόντακ.

Δοκάρι είχε και η Φούλαμ στο 57ο λεπτό σε σουτ του Κεμπανό, στο 62′ ο Νούνιες είχε μεγάλη ευκαιρία με τακουνάκι και δύο λεπτά μετά έκανε το 1-1 με νέο τακουνάκι και αρκετή δόση τύχης. Η Λίβερπουλ έβαλε στην περιοχή της τη Φούλαμ και έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 67′ όταν ο Ριμ έσωσε μπροστά στη γραμμή το πλασέ του Νούνιες και κόντρα στη ροή του ματς ο Μίτροβιτς κέρδισε πέναλτι στην κόντρα από τον Φαν Ντάικ, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-1.

Με τη συμπλήρωση 80′ λεπτών η Λίβερπουλ έκανε το 2-2 όταν από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Φούλαμ, ο Νούνιες πήγε να κάνει κοντρόλ και τελικά έβγαλε ασίστ για τον Σαλάχ που έκανε εύκολα το 2-2. Αυτή ήταν ή έκτη σερί πρεμιέρα που ο Αιγύπτιος σκοράρει στην Premier League. Στο 90+4′ μάλιστα η Λίβερπουλ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κλέψει το ματς, αλλά το εκπληκτικό σουτ του Χέντερσον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Φούλαμ: Ρόντακ, Τετέ, Ριμ, Ανταραμπιόγο, Ρόμπινσον, Ριντ, Παλίνια, Αντρέας Περέιρα (89’ Κέιρνι), Ντε Κόρδοβα Ριντ (90+4’ Κονγκολό), Κεμπανό (66’ Σόλομον), Μίτροβιτς

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (58’ Μίλνερ), Τιάγκο (51’ Έλιοτ), Χέντερσον, Σαλάχ, Ντίαζ (78’ Καρβάλιο), Φιρμίνο (51’ Νούνιες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ