Μαγκουάιρ: «Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα»

Μαγκουάιρ: «Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα»

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, έκανε δηλώσεις και τόνισε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα.

Μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από την Μπράιτον δηλώσεις έκανε ο αρχηγός των «Κόκκινων διαβόλων» Χάρι Μαγκουάιρ.

Εμφανώς στεναχωρημένος δήλωσε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα που μπορούσε να κάνει.

Διαβάστε επίσης: Fight for united: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ έξω από το «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Το να χάνουμε 2-0 στο ημίχρονο ενώ παίζουμε στο γήπεδό μας, απλά δεν είναι αρκετά καλό. Στη συνέχεια πήραμε την μπάλα στα πόδια μας, κάναμε ευκαιρίες και μειώσαμε, αλλά είναι μια πολύ άσχημη αρχή για εμάς».

Για το τι περνούσε από το μυαλό του μετά το 2-0: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά και είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα ήμασταν πολύ αδύναμοι. Σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Τους δώσαμε την πρωτοβουλία και κάναμε πολλά λάθη. Ήταν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα».

Για το τι τους είπε ο Τεν Χάαγκ στο ημίχρονο: «Μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό θα ήταν να σκοράραμε το επόμενο γκολ. Το πετύχαμε και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κάναμε αρκετά. Έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ