Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης των Ποντένσε-Σα στη Γουλβς (pics, vids)

Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης των Ποντένσε-Σα στη Γουλβς (pics, vids)

Η Γουλβς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media την απόκτηση του 25χρονου winger Γκονζάλο Γκέδες

Η Γουλβς έκανε δικό της τον Γκονζάλο Γκέδες, από την Βαλένθια, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες του Μπρούνο Λαζ, αλλά και του συνόλου του, έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους στη νέα σεζόν της Premier League.

Την είδηση έκανε γνωστή η Βαλένθια με μία ανάρτηση της στο Twitter με την οποία θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τον 25χρονο πρώην παίκτη της.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είχε «δέσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές με «εγκληματικά» συμβόλαια (pics)

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε και από την Γουλβς η οποία επίσης δημοσίευσε μα σειρά φωτογραφιών και βίντεο στο twitter της καλωσορίζοντας έτσι τον παίκτη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και… το νούμερο που διάλεξε…

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το κόστος μεταγραφής του νέου συμπαίκτη των Ποντένσε- Σα, φτάνει τα 30.000.000μαζί με τα μπόνους ενώ αναφέρει επίσης ότι έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Την προηγούμενη σεζόν ο Γκέδες αγωνίστηκε 42 φορές με τα χρώματα της Βαλένθια και πέτυχε 13 γκολ ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Συνολικά με την ισπανική ομάδα μέτρησε 198 συμμετοχές  με 40 γκολ και 32 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ