Φάμπρεγκας: «Για αυτό πέταξα την πίτσα στον Φέργκιουσον»

Φάμπρεγκας: «Για αυτό πέταξα την πίτσα στον Φέργκιουσον»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας λύνει τη σιωπή του για τη γνωστή γνωστή «Μάχη του Μπουφέ».

Εχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από την περίφημη «Μάχη του Μπουφέ». Τον Οκτώβριο του 2004, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 49 αγώνων που διατηρούσε η Άρσεναλ, προκαλώντας και έναν απίστευτο καυγά στα αποδυτήρια των «κανονιέρηδων».

Από τον πανικό που προκλήθηκε στα αποδυτήρια της Άρσεναλ την… πλήρωσε για τα καλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ενα κομμάτι πίτσα, προερχόμενο από τα χέρια του Σεσκ Φάμπρεγκας κατέληξε στον τότε προπονητή των «κόκκινων» διαβόλων, με τον πρώην άσο των «κανονιέρηδών» να λύνει τη σιωπή του για το απίθανο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Τα εκτιμώμενα έσοδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση

«Ήμασταν 49 αγώνες αήττητοι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά το ματς. Έκανα ζέσταμα και δεν έπαιξα και ήμουν και εκνευρισμένος που χάσαμε. Μπήκα γρήγορα στα αποδυτήρια και υπήρχε λίγο φαγητό εκεί, λιμοκτονούσα από την πείνα.

Πήρα ένα κομμάτι πίτσα και άρχισε να γίνεται χαμός. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να πετάξω την πίτσα γιατί δεν είχα τη δύναμη ή το κουράγιο να πάω να μπλεχτώ στον καυγά που ξέσπασε. Ήταν όλοι τους θηρία εκεί μέσα. Τελικά, πέτυχε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον», δήλωσε ο 35χρονος Ισπανός στο ITV Sport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ