Ο Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γκόμεθ στη Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γκόμεθ στη Σίτι

Το deal με την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Σέρχιο Γκόμεθ επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαιώσε τη μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού Σέρχιο Γκόμεθ από την Άντερλεχτ στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι πρωταθλητές της Premier League προσπαθούν να αποκτήσουν εναλλακτικές λύσεις στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Μετά την αποχώρηση του Ουκρανού διεθνή, Ολεξάντερ Ζιντσένκο για την Άρσεναλ, απέμεινε στη Σίτι ο Πορτογάλος Ζοάο Κανσέλο ως μοναδικός αριστερός μπακ.

Ο 21χρονος Γκόμεθ θα αγωνιστεί για μια θέση στην πρώτη ομάδα, είπε ο Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους, έχοντας εντυπωσιάσει στην Άντερλεχτ, την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία της ΑΕΚ, τα εμπόδια που βάζει στον εαυτό της και τα «βαφτίσια» του Αλμέιδα

«Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, πήγε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής και τον τελευταίο χρόνο του δόθηκε μια ευκαιρία από τον Κομπανί στην Άντερλεχτ», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Έπαιξε καλά και βάλαμε στόχο να τον φέρουμε εδώ».

Ο Γκόμεθ έπαιξε 30 ματς με την Άντερλεχτ από τότε που έφτασε στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2021. Έχει εκπροσωπήσει επίσης την Ισπανία σε επίπεδο νέων, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών το 2017, όταν έχασε από την Αγγλία στον τελικό.

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Σίτι και η Άντερλεχτ συμφώνησαν σε 11 εκατομμύρια λίρες για τον Γκόμεθ.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα μείνει μαζί μας, δίπλα στον Ζοάο», συμπλήρωσε ο Γκουαρντιόλα, λέγοντας επίσης ότι ο Κάλβιν Φίλιπς, δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ