Τα «μαύρα»… ρεκόρ των Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ (pics)

Τα «μαύρα»… ρεκόρ των Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ (pics)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ.

Αποκαρδιωτική… Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο απέναντι στην Μπρέντφορντ ήταν για… λύπηση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο και ηττήθηκαν με το φοβερό 4-0, το οποίο διαμορφώθηκε από το 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δέχτηκε μια ανεπανάληπτη συντριβή και μάλιστα τα… ντόρτια της Μπρέντφορντ την άφησαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με το ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ να μοιάζει ακόμα πιο τρομακτικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντε Λα Φουέντε, ο Βρουσάι, οι τραυματίες και οι… νίκες του Κορμπεράν

Με τη συγκεκριμένη ήττα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαγκ έγραψαν μερικά «μαύρα»… ρεκόρ. Μέσα στο 2022, καμία άλλη ομάδα δεν έχει δεχτεί στην Premier League περισσότερα γκολ από τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μαζί με την Έβερτον.

Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά το 1936, η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για έβδομο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του Μάντσεστερ δέχτηκε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, σε επίπεδο Premier League!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ από την πλευρά του έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που ξεκινάει τη θητεία του με δύο ήττες στα δύο πρώτα του παιχνίδια.

Μάλιστα, ποτέ μετά την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε δεχτεί 6 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ