Η Γιουνάιτεντ σε τεντωμένο σκοινί: Ο δισεκατομμυριούχος, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι τρεις κοινοπραξίες

Η Γιουνάιτεντ σε τεντωμένο σκοινί: Ο δισεκατομμυριούχος, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι τρεις κοινοπραξίες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά και οι Γκλέιζερς σκέφτονται περισσότερο από ποτέ την πώληση των μετοχών

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ημέρες… κρίσης και τα θέματα που έχει να διαχειριστεί είναι πάρα πολλά, καθώς εκτός από την κακή αγωνιστική εικόνα πρέπει να ασχοληθεί με την υπόθεση Ρονάλντο αλλά και με τους… εξαγριωμένους φιλάθλους.

Με την ομάδα να βγάζει προς τα έξω την εικόνα ενός «άρρωστου» οργανισμού, το ενδεχόμενο αποχώρησης των Γκλέιζερς μοιάζει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Διαβάστε επίσης: Ο παράγοντας Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, τα εγκώμια και η… «τεχνική Φορτούνη»!

Πρόσφατα έγινε γνωστή η επιθυμία του βρετανού δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ, να αποκτήσει ένα πακέτο μετοχών των «κόκκινων διαβόλων», για τους οποίους μάλιστα είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη που έχει.

Σύμφωνα με όσα είπε στους «Times»ο εκπρόσωπος του 69χρονου μεγιστάνα αν η ομάδα τεθεί προς πώληση τις περισσότερες πιθανότητες αγοράς τις έχει ο πελάτης του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής. «Αν κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, θα ενδιαφερόμασταν να συζητήσουμε μια μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία. Τα λεφτά που έχουν ή δεν έχουν ξοδευτεί δεν είναι θέμα.

Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να κάνει τώρα και γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ομάδα για την πόλη. Νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα για μία επανεκκίνηση».

Μάλιστα δεν πρόκειται για κάποιον… τυχαίο, καθώς γνωρίζει πολλά από το χώρο του ποδοσφαίρου αφού από το 2019 έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Νις.

Ωστόσο δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το «παιχνίδι» καθώς σύμφωνα με το «Independent», υπάρχουν τρεις κοινοπραξίες που αναμένεται να κάνουν προσφορές που μπορούν να φτάσουν τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Έχει πραγματοποιηθεί μια σειρά συναντήσεων μεταξύ μεσιτών τουλάχιστον από τον Μάιο, λόγω της αυξανόμενης αίσθησης στους κύκλους της βιομηχανίας ότι η συμφωνία του αιώνα θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει.

Μια σειρά από πηγές του κλάδου επιμένουν ότι η μεγαλύτερη εξαγορά στην παγκόσμια ιστορία του αθλητισμού αποτελεί πλέον μια ισχυρή πιθανότητα εντός μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, ενώ οι Γκλέιζερς ήταν προηγουμένως απρόθυμοι να συζητήσουν για προσφορές, ορισμένοι παράγοντες θεωρείται ότι επηρέασαν τη στάση τους»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ